fbpx

 

 

 

Je wilt toch opvallen bij je doelgroep? Dan moet je je dus gaan onderscheiden van je concurrentie. Toon dat jij de juiste bent door je expertise, kennis en ervaring te delen.

 

 

 

Wij bieden gepassioneerd gemak, service en ondersteuning aan jou, zodat jij je kan focussen op je vakgebied. Tegenwoordig zijn websites belangrijker, maar het is niet jouw expertise. Laat daarom je website bouwen door websitebouwers.

 

 

 

Ervaar het gemak om je website te laten maken voor je doelgroep. Wil je onze hulp bij het maken van een website? Kijk hieronder hoe wij andere bedrijven hebben geholpen!

 

 

 

 

 

 

 

Onze portfolio

“Wij van Starline Development geloven dat je een website laat maken zodat jij je werk kan doen, net zoals je klanten jouw expertise, kennis en ervaring nodig hebben, voor een goed gebruik van je dienst of product”

Het verhaal achter het bedrijf

In 2014 hielp Rahied Bakridi zijn vader’s onderneming met het maken van zijn bedrijfswebsite. Hierbij maakte Rahied gebruik van de laatste technieken. Dit deed hij zo slim dat één van zijn vader’s klanten, die de eigenares is van een restaurant, onder de indruk raakte en vroeg of hij een website voor haar wilde bouwen. Dit was gelijk de opzet voor zijn website onderneming. De gedachten die hierachter schuilde was om opvallende websites te maken.

In 2017 kwam ook de chatfunctie voor websites uit. Behalve deze mooie ontwikkeling kreeg Rahied eind 2017 te maken met 3 zware herseninfarcten bij zijn vader, hierdoor heeft zijn vader zijn onderneming na zijn revalidatie niet meer kunnen voortzetten en heeft hij de zaak verkocht. Rahied is dankbaar dat zijn vader hem heeft geïnspireerd om deze onderneming te starten.

Door de groei van ontwerpers naar volledige websitebouwers, kwam er in 2018 een naamswijziging. Toen gingen we van Starline Design, waarbij mensen alleen maar dachten aan drukwerk en niet aan volledige websites, naar Starline Development, waarbij we volledige websites leveren en het ontwerp erbij. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat wij onze passie verder konden nastreven. Starline levert tot heden de vertrouwde service.

Uiteindelijk hebben wij Starline Development algemeen gehouden en hebben we Starline Websites opgericht. Dit is het bedrijf dat de websites en webshops levert. Dit is dus een onderdeel van Starline Development.

Eind 2018, begin 2019 hebben we de eerste stappen gezet met marketing in de vorm van het publiceren van blogartikelen. We proberen hiermee vertrouwen te wekken en onze kennis over te dragen aan anderen.

De toekomstvisie van Starline Development is om nog meer gemak aan onze klanten te bieden, waarbij de techniek is geregeld en het ontwerp extra opvallend is. Starline Development levert dit standaard met updates, onderhoud en ondersteuning. Hierdoor hebben we een all-in-one dienstverlening, die we kunnen aanbieden.

Onze werkwijze

Stap1: Kennismaking

Wij willen als eerst graag met jou een gesprek hebben om meer te weten te komen over je bedrijf en je uiteindelijke doel dat je wilt behalen met de website.

Stap3: Content aanleveren

Wij nemen graag de teksten, afbeeldingen en eventueel video’s aan die jij op je website wilt hebben.

Stap5: Technische realisatie

Zodra het design is goedgekeurd gaan we aan de slag met de website compleet maken. Zo gaan we de besproken functies goed instellen en zorgen dat de website goed wordt weergegeven op verschillende schermformaten, denk hierbij aan: computers, tablets en smartphones.

Stap2: Offerte en kick-off

Als alle informatie op een rijtje staat, maken wij de offerte. Wij werken met een vaste prijs afspraak, zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Bij goedkeuring van de offerte kunnen wij aan de slag.

Stap4: Grafisch ontwerp

Nu de inhoud bekend is maken wij LIVE een grafisch ontwerp van de website. Zo krijg jij een beter beeld naar hoe de website er uiteindelijk uit komt te zien.

Stap6: Online!

Wij sturen jou een beveiligde link waarop jij zelf de laatste check kan doen van de website. Als jij de website hebt goedgekeurd, dan zullen wij de website voor je lanceren naar de gewenste domeinnaam. Wij geven je daarbij toegang tot ons klantenpaneel waar jij al je Starline producten kan beheren.

Stap7: Support

Het is belangrijk om support bij de website te ontvangen, denk hierbij aan updates van plug-ins die veilig moeten gebeuren, de snelheid en natuurlijk zorgen we ervoor dat de hackers buiten de deur blijven. Zo blijft de site werken! Hiervoor bieden wij “Onderhoud & Beheer” aan waar wij standaard een gratis rapportage naar je toe sturen met wat we hebben gedaan en hoe veilig je website is! Als je vragen hebt kun je die gerust stellen aan ons.

 

Stap1: Kennismaking

Wij willen als eerst graag met jou een gesprek hebben om meer te weten komen over je bedrijf en je uiteindelijke doel dat je wilt behalen met de website.

Stap2: Offerte en kick-off

Als alle informatie op een rijtje staat maken wij de offerte. Wij werken met een vaste prijs afspraak, zo kom je achteraf niet voor verassingen te staan. Bij goedkeuring van de offerte kunnen wij aan de slag.

Stap3: Content aanleveren

Wij nemen graag de teksten, afbeeldingen en eventueel video’s aan die jij op je website wilt hebben.

Stap4: Grafisch ontwerp

Nu de inhoud bekend is maken wij een LIVE grafisch ontwerp van de website. Zo krijg jij een beter beeld naar hoe de website er uiteindelijk uit komt te zien.

Stap5: Technische realisatie

Zodra het design is goedgekeurd gaan we aan de slag met de website compleet maken. Zo gaan we de besproken functie’s goed instellen en zorgen dat de website goed word weergegeven op verschillende schermformaten, denk hierbij aan: computers, tablets en smartphones.

Stap6: Lanceren

Wij sturen jou een beveiligde link waarop jij zelf de laatste check kan doen van de website. Als jij de website hebt goedgekeurd dan zullen wij de website voor je lanceren naar het gewenste domeinnaam. Wij geven je daarbij toegang tot ons klanten paneel waar jij al je Starline producten kan beheren.

 

Stap7: Support

Het is belangrijk om support bij de website te ontvangen, denk hierbij aan updates van plugins die veilig moeten gebeuren zodat de site blijft werken! Maar ook bijvoorbeeld aan de snelheid of hackers buiten de deur te houden. Hiervoor bieden wij “Over Ons” aan waar wij standaard een gratis rapportage naar je toe sturen met wat we hebben gedaan en nog veilig ook! Als je vragen hebt kun je die gerust stellen aan de support.

 

Gemak, service en bereikbaarheid centraal

Technologie

Wil je goed opvallen met een mooi ontwerp? En toch het eigen beheer behouden… dat is geen enkel punt! Door onze technologie maakt Starline Development dit waar.

Alles onder 1 dak

Onder een dak ondersteuning is belangrijk zodat er korte schakels zijn voor jou! Hierdoor is er snelheid aanwezig en een vast persoon voor communicatie.

Communicatie

We vinden het belangrijk om samen te gaan praten, omdat het tegenwoordig belangrijk is om advies en ondersteuning te geven over de website. Dit geldt ook voor de producten en diensten die daarbij horen.

 

Wat vinden onze klanten?

Google

Facebook

Telefoonboek

Onze kernwaarde

Rahied Bakridi

“In het bedrijfsleven gaat het om samenwerken. in je eentje kom je niet ver. Laten we samen gaan groeien.”

Rahied Bakridi, eigenaar van Starline Development.

Neem contact op!

Product pagina's

Websites starter

Webshop

Server 

 

Contactgegevens:

Edisonstraat 55
2723RS, Zoetermeer
Zuid-Holland, Nederland

hello@starlinewebsites.nl

Chattijden: 8:45/16:45
(Amsterdam timezone/UTC+2)

Pin It on Pinterest