fbpx

Mail, Hosting, SSL en Domeinen

Voor als je zaken los wilt hebben! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar kies je voor?

Wil je toch liever losse diensten bij ons afnemen, dan geven we je die mogelijkheid. We proberen je altijd zoveel opties te bieden voor een comfortabele prijs. 

 • review rating 5  Fantastisch bedrijf, zeer professioneel.Men luistert nauw naar de wensen van de klant en verwoordt die in het juiste concept. Prachtig!

  thumb Ram Ramsahai
 • review rating 5  Een professioneel bedrijf met goede samenwerking, advies en top service. Voor mij een uitstekende uitkomst geweest om mijn website te laten maken door Starline Development. Zeker een aanrader!!

  thumb Juliska Petronella
 • review rating 5  Zeer snelle bedrijf...nooit lang gewacht en perfecte samenwerking...iemand die verstand heeft!

  thumb magichairz
 • review rating 5  Super mooie website gemaakt voor mijn aannemers bedrijf, top service en kwaliteit!!

  thumb jos kneppers
 • review rating 5  Een bedrijf dat denkt in mogelijkheden ipv moeilijkheden, een bedrijf dat meedenkt in de ontwikkeling van je bedrijf. Dat s altijd fijn!

  thumb urmila samipersad

Wat heb je nodig?

Wat is hosting?

De hosting is de “server” waar je website, e-mail, app enzovoort op draait. Zonder een server kun je niets op het internet zetten. Om ervoor te zorgen dat je website bijna niet wordt overbelast is het belangrijk om een geschikt hosting pakket te kiezen.

Het gemak van onbeperkt

We willen het je gemakkelijk maken, daarom bieden we extra service en ondersteuning boven op het onbeperkte gebruik bij onze hosting pakketten

Onbeperkte opslag

Onbeperkte Dataverkeer

Onbeperkte Mailadressen

Onbeperkt MySQL databases

R

Gratis of betaald SSL-certificaat

d

En nog veel meer!

Technieken

Http/2

CDN oplossing

PHP 7

CPanel

Onze onbeperkte hosting pakketten

McAfee

*prijzen zijn exclusief BTW.

Zo werkt het bestellen

We proberen het je makkelijk te maken, door als je op de bestelknoppen drukt van een hosting pakket dat je de vrijheid hebt hoe je je domeinnaam wilt kopen, verhuizen of doorlinken. Ook is het een optie om verder domeinnamen en/of SSL-certificaten met waarde aan te schaffen.

Mocht je meer producten willen hebben? Dan hebben we een “winkel” pagina voor je zodat je ook los zelf diensten erbij kan toevoegen! Nadat je de betaling hebt verricht, berichten we je direct! Zodat je op de hoogte bent gesteld. Je hebt de vrijheid om te kiezen hoe je wilt betalen door uit verschillende betaalopties te kiezen. 

Zo werkt het leveren van het hosting pakket

Nadat je de bestelling hebt voldaan wordt het in gang gezet! Hierover krijg je direct bericht van ons.

Voor domeinnamen krijg je bericht dat dit geregistreerd is. Kies je voor een betaalde SSL-certificaat met waarde? Dan krijg je bericht vanuit ons en het gekozen merk. (Symantec, geotrust of rapid SSL)

Via het klantenpaneel kun je makkelijk en snel al je diensten beheren en kom je er even niet uit? Of heb je vragen? Dan kun je ons makkelijk bereiken onder andere via de chat!

Waarom en waarvoor?

Je kiest zelf hoe je betaald

We bieden je het gemak om zelf te kunnen kiezen hoe je betaald, per jaar of per maand, de hosting loopt automatisch door.

Bij onze pakketten zit hosting standaard een jaar inbegrepen, daarna kun je het instellen per maand, per kwartaal of per jaar te betalen, om jou zo de vrijheid te geven in je eigen keuzes.

We halen je website niet zomaar uit de lucht, we verlengen je hosting altijd 1 maand extra door. We zullen jou hiervan op de hoogte stellen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Kies je eigen domeinnaam!

Je domeinnaam is altijd los bij een hosting pakket. We geven je de mogelijkheid een keuze te maken uit meer dan 300 extensies! Hiermee heb je een vrije keuze voor je eigen domeinnaam!

Het bestellen van je domeinnaam gaat makkelijk via onze website. Na het bestellen van je hosting pakket kun je ook los domeinnamen bestellen of je oudere domeinnamen naar ons toe verhuizen.

Met aanschaf van een domeinnaam krijg je toegang tot het klantenpaneel waar je alle zaken rondom je domeinnaam of andere Starline producten kan bekijken. Zo beheer je de diensten onder één dak!

 

14 dagen niet goed geld terug garantie

We willen je de gelegenheid geven om alleen bij de hosting pakketten een 14 dagen niet goed geld terug garantie te geven.

Registreer je domeinnaam

kies uit meer dan 300 domeinnaam extensies! Type hieronder het domeinnaam in dat je wilt claimen en controleer of deze vrij is!

Waarom heb je een SSL-certificaat nodig?

Een SSL-Certificaat is een belangrijk onderdeel voor de beveiliging van je website. SSL is de afkorting van Secure Sockets Layer. Dit zorgt voor een versleutelde connectie die de data veilig uitwisselt tussen je klant en de server achter je website. Zo voorkom je dat mensen met kwaadaardige bedoelingen deze data kunnen bereiken, zien en aanpassen.

SSL Beveiliging
SSL Beveiliging

Waarom heb je een SSL-certificaat nodig?

Een SSL Certificaat is een belangrijk onderdeel voor de beveiliging van je website. SSL is de afkorting van Secure Sockets Layer. Dit zorgt voor een versleutelde connectie die de data veilig uitwisseld tussen je klant en de server achter je website. Zo voorkom je dat mensen met kwaadaardige bedoelingen deze data kunnen bereiken, zien en aanpassen.

Sinds 25 mei 2018 eist de AVG- Europese privacywetgeving dat alle persoonlijke gegevens moeten worden beveiligd tegen misbruik en ongeautoriseerde toegang van kwaadaardige partijen. Om hier snel wat aan te doen zet je een SSL (TLS) certificaat op je server. Hiermee staat je website snel en gemakkelijk goed ingesteld voor de AVG-wet.

TLS is de afkorting voor Transport Layer Security en is een nog betere versie van SSL. Wij noemen de certificaten nogsteeds SSL, want het blijft de meest gebruikelijke benaming.

McAfee

Kies jouw SSL-Certificaat

DV SSL Certificaat

Domain Validation (DV)

Basis beveiliging

Binnen enkele minuten actief. Ideaal voor blogs, social media, of persoonlijke websites.

OV SSL Certificaat

Organization Validation (OV)

Business niveau beveiliging

Heb je een hogere waarde aan certificering nodig? Dan is deze ideaal voor jou. 

EV SSL Certificaat

Extended Validation (EV)

Maximale beveiliging en vertrouwen.

Een groene adresbalk, bedrijfsnaam naast het icoontje, ideaal voor webshops en websites.

Nog niet zeker over een SSL-certificaat?

Lees onze blog over waarom je een SSL-Certificaat moet hebben voor je website!

Hoe geven we je ondersteuning?

Wil je meer weten?

Praat met een sales medewerker

 

Product pagina's

Websites starter

Webshop

Server 

 

Contactgegevens:

Ground, 1st , 2nd and 3rd floor
Joop Geesinkweg 901
1114 AB, Amsterdam-Duivendrecht
Nederland
KVK: 58549773
BTW: NL002233992B14
Bank: NL02 INGB 0008 7573 38

hello@starlinewebsites.nl

Chattijden: 8:45/16:45
(Amsterdam timezone/UTC+2)

Pin It on Pinterest