fbpx

Lees hier alle weetjes over websites. Zo zorg je ervoor dat je nog sneller met je onderneming gaat groeien. Zo kan jij je expertise uitvoeren en je richten op anderen zaken die te maken hebben met je bedrijf.

 Weetje #1: wat voor waarde voegt een website toe aan je bedrijf?

 

Alle weetjes over websites. Wie wil dat nou niet weten? De meeste bedrijven hebben het tegenwoordig, een website. Het maakt niet uit of het grote of kleine bedrijven zijn. De kans is groot dat je een bedrijf vindt op het internet als je deze zoekt via de zoekmachines. Tegenwoordig zie je dat steeds meer grote bedrijven een WordPress website gebruiken, wat bewijst dat WordPress niet alleen maar geschikt is voor kleine bedrijven. Om een goed beeld van je bedrijf achter te laten is het dus belangrijk om een goede website te hebben. Dit levert namelijk vertrouwen op voor je bedrijf. Ook kan het hebben van een website het proces van je bedrijf wat verbeteren. Daarom lees je hier alle weetjes over websites!

 

Denk bijvoorbeeld aan een bedrijf dat zich bezig houdt met het verkopen van producten. Als je een website gebruikt om daarop je producten te verkopen, scheelt het je een hele hoop mailverkeer / telefonische sales. Ook maakt de website het bestellen van producten makkelijker voor je klanten. Natuurlijk kan ik me voorstellen dat het niet makkelijk is om te weten waar je moet beginnen. Gelukkig hebben we een artikel geschreven met tips om een website te maken waarin we jou wegwijs maken in de bouw van je website.

 

 

 

 

Weetje #2: Merkbekendheid

 

Een van de redenen om een website te bouwen voor je bedrijf is het maken van een merk. Het heet ook wel een brand. Om een goed merk te maken moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je het ontwerp van je website verbeterd hebt. Ook moet je ervoor zorgen dat je huisstijl goed verwerkt is in je website om zo een volledige en goed merk neer te zetten. Zonder een goed ontwerp van je website kun je je merk simpelweg niet volledig maken.

 

Zo zie je bij de website van de KFC bijvoorbeeld dat de branding er goed uitziet. Overal zijn dezelfde kleuren gebruikt, deze vind je ook terug in de foto’s. Overal is hetzelfde lettertype gebruikt en in elke foto vind je het logo terug. Waar iets minder goed over nagedacht is, zijn de manieren waarop de knoppen geplaatst zijn. De teksten in de knoppen zijn moeilijk leesbaar. Ook zijn de achtergrondfoto’s niet netjes naast elkaar geplaatst. 

 

 

Weetje #3: Trek meer bezoekers

 

Een andere reden voor het maken van een website kan zijn dat je meer bezoekers naar je fysieke winkel kan trekken. Hoe makkelijk is het om even te zoeken naar een Chinees restaurant in de buurt en daar het adres van op te zoeken? Met je website staat je adres van je winkel op de verschillende zoekmachines, zo ben je dus beter vindbaar. Niet alleen je online aanwezigheid gaat omhoog, maar ook dus van je fysieke winkel of restaurant in dit geval. 

 

Je online aanwezigheid wordt dan gebruikt om je winkel te vinden. Dit kan dus ook invloed hebben op het aantal website bezoekers die je hebt. Het is goed om te weten hoeveel websitebezoekers je hebt, hierdoor kan je zien of je website daadwerkelijk zin heeft voor je bedrijf. Heb je een hoge websitebezoekers aantal, dan is er geen paniek. Je kan zo door met de website en je bedrijf. Heb je een lage websitebezoekers aantal, dan kan je kijken welke pagina’s slecht scoren. Wil je hier nog meer over weten? Lees dan onze blog: Meer websitebezoekers, hoe dan?

 

 

 

Weetje #4: Wanneer heb je een website nodig?

 

Wanneer wil je groeien? Zo snel als het kan natuurlijk! Daarom is het handig om zo snel als het kan een website te maken voor je bedrijf en deze snel online te zetten! Lees meer in onze blog wat een websitebouwer kan betekenen voor jou. Dit artikel gaat over hoe een professionele websitebouwer jou kan helpen met een goede website op te zetten. Om alles te weten moet je wel alle weetjes over websites lezen.

 

 

 

Weetje 5: Kan ik zelf een website opzetten?

 

Begin met het overwegen of je de tijd, kennis en passie hebt om zelf een website te maken. Naast het aanschaffen van een hosting en een domeinnaam kost dit geen geld, maar hier moet je wel een hoop tijd in steken en iedereen weet tijd kost geld. Gemiddeld kost het zelf maken van een website ruim 40 uur, zonder het leren van hoe je een website maakt inbegrepen.

 

Je zou je website kunnen bouwen door gebruik te maken van verschillende CMS-systemen. We raden je persoonlijk aan te bouwen met WordPress (.org niet .com), omdat het je de meeste vrijheid geeft in het bouwen van je website. We zijn ervan bewust dat er nog enkele geruchten zijn rond WordPress die je onzekerheid geven. Toch adviseren we het te gebruiken omdat de meeste geruchten niet waar zijn over WordPress, het is en blijft een vertrouwd CMS-systeem.

 

Naast de website bouwen komen er ook andere zaken bij kijken. Zo moet de website onder andere snel laden. Het is namelijk belangrijk dat je website onder de twee seconden inlaad, want het is bewezen dat mensen na een langere wachttijd dan twee seconden hun geduld verliezen en doorzoeken naar een andere pagina. Je kan dit op verschillende manieren voor elkaar krijgen. Lees onze blog en kom deze manieren te weten. Kom alle weetjes over websites te weten. Ook moet er marketing voor je website komen. Het mag dan wel leuk zijn dat je website online staat, alleen als je er geen websitebezoekers mee aantrekt dan heeft het geen waarde. Vind je het dan nog waard om je hosting te betalen?

 

 

 

 

 

Weetje 6: Voordelen om een website te laten maken

 

Het laten maken van je website door professionele websitebouwers geeft je veel tijd om aan andere zaken te werken. Anders zou je die tijd kwijt zijn aan het zelf maken van je website. Dit kost wel geld. Daarom is het handig als je voor gemak wilt gaan! Lees meer in onze blog: Een website is een slim idee! In dit artikel heb je dus alle weetjes over websites gelezen.

 

 

 

 

 

Conclusie

 

Een website kan je helpen om je product, dienst of bedrijf meer bekendheid te geven. Als je website er professioneel en mooi uitziet, zullen mensen een goede indruk van je krijgen. Ziet de website er slecht uit, dan kan je doelgroep een slechte indruk van je krijgen. De website zegt veel over een bedrijf.

 

Naast dat de website iets zegt over het bedrijf, heeft het ook voordelen voor je fysieke winkel als je die hebt. Je adres staat dan op de zoekmachines waardoor mensen sneller je winkel kunnen vinden. Als je nou geen of weinig tijd hebt om je website te maken en deze bij te houden dan kun je een professionele websitebouwer inhuren om dit te doen. Dit kost geld, maar je bent veel meer tijd kwijt als je het zelf gaat doen. Daarom adviseren we, heb je er geen tot weinig verstand van? Schakel een professionele websitebouwer in. Om dit allemaal te snappen hebben wij alle weetjes over websites op een rij gezet.

 

rocketship-tilt-min

Ontvang onze leuke e-mails!

Jij krijgt alleen informatie van ons die aansluit met wat jij wilt

Dank je wel! Hopelijk ga je hiermee groeien!

rocketship-tilt-min

Ontvang onze leuke e-mails!

Jij krijgt alleen informatie van ons die aansluit met wat jij wilt

Dank je wel! Hopelijk ga je hiermee groeien!

rocketship-tilt-min

Ontvang onze leuke e-mails!

Jij krijgt alleen informatie van ons die aansluit met wat jij wilt

Dank je wel! Hopelijk ga je hiermee groeien!

Pin It on Pinterest

Share This